Over De Triesto's
De Triesto's hebben een energieke show met het beste wat het Nederlandstalige lied (en een beetje Duits) te bieden heeft. Uitgekiende arrangementen waarbij gepassioneerde zang, strakke koortjes en vette gitaarpartijen de basis vormen. De Triesto's maken bewust geen gebruik van backing tracks, orkestbanden of kleffe keyboardpartijen. Alle nummers eerlijk en recht uit hart. Zo worden rake smartlappen meeslepende meezing rockballads, afgewisseld met uptempo medleys en feestnummers.  

Download
Overzicht van het grootse repertoire van die knappe Triesto's
RepertoireTriesto's2024.pdf
Adobe Acrobat document 476.6 KB

Een show van De Triesto's
Een vette megashow van De Triesto's kan duren van een krappe 30 minuten tot ruim 3 uur, verdeeld over 1, 2 of 3 sets. Hoe langer hoe beter!  En als je het echt aankan, spelen we alle ruim 60 nummers gewoon nog een keer. Topfitte knapen zijn we. Natuurlijk spreken we in goed overleg af hoe een optreden verloopt.


Promoteksten
De Triesto's: uw smartrocksensatie!

U houdt namelijk wel van een feestje. Even uzelf helemaal laten gaan. Vanuit uw tenen meebrullen met nummers die u kent, maar misschien wel niet wilt kennen. Schaamteloos vol passie het dagelijks leed en sleur van lijf en leden af zingen. Geeft niks hoor, dat hebben we allemaal weleens. Daarom zijn de Triesto's hier: ter meerdere eer en glorie van uw verlossing! Deze smartrocksensatie weet wat u nodig heeft. En ze zullen het u geven ook. Gegarandeerd!

De Triesto's: vijf topmuzikanten met het betere Nederlandse lied? Nee joh, veel meer dan dat! Het zijn vijf ultraknappe heuse rasmultitainers! Energiek, volgas, recht in uw mooie snoetje, leveren deze mannen bij iedere show een topprestatie af. Met de beste nummers o.a. van held Hazes, Borsato, De Dijk, Blof, Jan Smit, Doe maar, Wolter Kroes, Goldband, Marco Schuitmaker en knallende feestmedleys (zelfs een complete Duitstalige!) richten ze de smartrockpijlen stevig en direct op uw hart. Reken maar dat ze binnen komen! Tranen met tuiten, maar vergeet niet te snuiten!


Het levensverhaal
Er was eens... Bijna 15 jaar geleden merkten we, als voormalige langharige rockers, dat we veel energie, liefde en passie kwijt konden in de onze eigenzinnige arrangementen van de prachtige nummers uit het Nederlandse repertoire. Nog belangrijker: we merkten vooral dat we die passie en energie uitstekend met jullie, ons hooggeëerd publiek, konden delen.  Voor ons is er bij ieder optreden, klein of groot, altijd maar één doel: samen er een fantastisch feestje van bouwen. En dat het iedere keer weer lukt bewijst feit dat ze al jaren de topact zijn van het beruchte Smartlappenfeest in Utrecht en de Dag van Het Levenslied in Nijmegen. De Triesto's bestaan uit topzanger Paul, de vingervlugge gitaristen Jerry en Tim en knapste en kundigste ritmejongens bassman Guus en drummer Cuno. En ze smartrockten nog lang, heftig en gelukkig.  

 
Promotiefoto's
De onderstaande foto's zijn vrij te gebruiken voor promotie van het evenement waar de Triesto's spelen, voor in de krant, drukwerk of online. Maak er ook gerust een mooie poster of behangetje van! Want knap zijn ze. Laat ons wel even (e-mail) als je een foto gebruikt en vermeld bij het gebruik van de live-foto's de naam van de fotograaf (Bernard Bodt). Top!

Download
triestosbandfoto01.jpg
JPEG-bestand 1.1 MB
Download
triestosbandfoto02.jpg
JPEG-bestand 1.8 MB
Download
triestosbandfoto03.jpg
JPEG-bestand 2.1 MB
Download
triestosbandfoto04.jpg
JPEG-bestand 1.5 MB
Download
triestosbandfoto05.jpg
JPEG-bestand 3.4 MB
Download
triestoslive01.jpg
JPEG-bestand 8.2 MB
Download
triestoslive02.jpg
JPEG-bestand 5.1 MB
Download
triestoslive03.jpg
JPEG-bestand 5.8 MB
Download
triestoslive04.jpg
JPEG-bestand 4.4 MB